Thursday, 20 February 2014

Kurus bertukar gemuk??

Assalamualaikum semua...

Kita selalu dengar semua orang nak kurus dan slim..jarang dengar orang kurus nak gemuk...tapi itulah realitinya..cuma kita ja tak tau kan..
Bagi sesetengah orang..xpe kalo kurus pun..asalkan sehat...betul tu..kadang2 terlalu kurus pon tak boleh gak..nanti orang tgk anak lagi besar dari mak..

Itu lah keadaan yang sis alami..sis memang kecik dan kurus..mula2 ingat lepas kawen dan beranak, badan akan naik..tapi masih kecik dan kurus..kadang2 suami pon tegur..bagi la berisi sikit..xdela cepat penat nak jaga anak..

Tapi selepas sis amalkan Mealshakes, Vita lea dan B Complex, alhamdulillah berat badan mula naik dan maintain..dalam masa yang sama sis amalkan ESP untuk tenaga..
Adik lelaki pon dah mula nak consume set tambah berat badan ni..dulu dia minun Susu X ni..tapi tak berkesan dengan dia..nak masuk askar dan polis pon xlepas..In shaa Allah, dengan amalkan set ni, berat dia akan bertambah...

Anda ada masalah yang sama??
Nak cuba set tambah berat Shaklee???
In shaa Allah, sis akan bantu anda..
Boleh hubungi di 0174567616..

Set lengkap tambah berat Shaklee

No comments:

Post a Comment