Sunday, 26 January 2014

Set Slimming Shaklee paling bajet...

Arrrrrggggghhhhh!!!!

Berat makin bertambah???
Bila nak kurus ni??
'Spare part' sana sini..baju dah tak muat..

Jangan risau..Set Bajet Kurus mampu milik ada untuk anda..bawah RM100..


Mari kita lihat apakah fungsi dan kelebihan LECITHIN & ALFALFA COMPLEX .



LECITHIN: Soft gel yang diperolehi secara semulajadi dari soya. Sangat bagus untuk proses pemecahan lemak yang baru sahaja memasuki badan ataupun yang telah lama berada dalam badan. Ianya juga sangat bagus dalam meningkatkan kesihatan hati dan juga sistem kardiovaskular.



ALFALFA COMPLEX : Formula yang dihasilkan daripada beberapa bahan herba yang berfungsi untuk menyingkirkan atau detox segala lemak yang telah pun dipecahkan oleh Lecithin. Lemak disingkirkan melalui peluh dan juga melalui air kencing dan najis. Selain tu, Alfalfa juga terkenal sebagai bahan yang membantu meningkatkan production susu badan dan merawat masalh keputihan.





No comments:

Post a Comment