Wednesday, 11 September 2013

Bio Velocity Sleep Mate (BVSM)...Tilam Ajaib...

Tilam dan tidur saling berkaitan..begitu juga tidur dan kesihatan..kalo tak tidur macam mana sel-sel badan nak rehat dan diperbaiki..jadi kita perlukan tidur yang berkualiti dalam masa yang sama dapat memberikan tahap kesihatan yang maksima..

Jom kita kita lihat apa keistimewaan Tilam BVSM @ Tilam Ajaib ni..

1. Meningkatkan metabolism
2. Mengaktifkan fungsi-fungsi sel
3. Menggalakkan peredaran darah
4. Meningkatkan pertahanan badan dan memperbaiki sistem imun
5. Meningkatkan tahap medan tenaga
6. Menstabilkan emosi, mengurangkan tekanan dan desakan
7. Memulihkan tenaga, memperbaiki dan mengaktifkan sel dalam badan
8. Bersemangat dan bertenaga
9. Meningkatkan keupayaan penyembuhan secara semula jadi
10. Mengimbangi dan mengharmonikan fungsi-fungsi fizikal
11. Melegakan kepenatan dan kesakitan
12. Merangsangkan dan menyelaraskan sistem saraf autonomik
13. Menggalakkan fungsi jantung
14. Menggalakkan tidur yang sihat dan berkualiti


Ujian klinikal telah dijalankan oleh pakar..Ia menunjukkan bahawa terdapatnya peningkatan tahap tenaga ke atas subjek yang signifikan selepas menggunakan BVSM..JOM kita lihat perbezaan tenaga sebelum dan selepas penggunaan BVSM..




Tilam ni sesuai untuk siapa yer??semua golongon boleh guna tilam BVSM..dari bayi sampai orang berumur@tua..Tilam ini juga sangat bermanfaat kepada golongon yang mempunyai masalah kesihatan seperti di bawah:


.
Macam-macam penyakit boleh di atasi..in shaa Allah..yang penting kita usaha & tawakal..betul tak??Penjagaan tilam BVSM sangat mudah..boleh dicuci setahun sekali..menggunakan bahan PENCUCI BERORGANIK..cuci guna tangan je..lembut2..pastu keringkan bawah matahari..sangat simple..dan hanya perlu basuh di kawasan yang kotor je..

Tilam ni NIPIS, BERSAIZ QUEEN, BOLEH DILIPAT BAGI SINGLE BED, RINGAN & BOLEH DIBAWA KE MANA SAJA..

HARGA: RM 1288..

tersangatlah berbaloi dengan memiliki tilam yang memberi banyak manfaat kepada kesihatan kita..kalau handphone & playstation kita boleh beli??kenapa tilam ni tak boleh..
Handphone & playstation lebih memberikan banyak kesan negatif kepada tahap kesihatan kita..Kan kan kan..

Nak order @ perlukan DEMO??
HUBUNGI SAYA di 0133555321 call@sms 0174567616 whatsapp

Apa tunggu lagi???cepat2..anda belum terlambat untuk dapatkan tilam ajaib ni..

**nantikan testimoni hebat pada next entry

Wassalam..





No comments:

Post a Comment